Misioni ynë

Kush jemi ne?

Treo Electronics është një nga liderët në tregun e Kosovës, i specializuar në ofrimin e zgjidhjeve të avancuara për numërimin, detektimin dhe procesimin e parave. Prej 20 vitesh, kemi qenë të angazhuar për të ofruar pajisje dhe shërbime që jo vetëm përmbushin, por edhe tejkalojnë pritjet e klientëve tanë në...

Më shumë

Referencat

Partnerët tanë