Shërbimet

Procesim i keshit

Makinë për numërimin dhe detektimin e banknotave: ALL, EUR, GPB, CHF ,USD. Numërim dhe detektim i monedhave, detektor i falsifikimeve etj.

Aksesorë për paketimin e parave të gatshme

Në Treo Electronics, ofrojmë zgjidhje të avancuara për paketimin e parave të gatshme. Gama jonë e produkteve të paketimit përfshin letra për mbështjelljen e monedhave, rrotulla për mbështjelljen e monedhave, mbështjellës të kartëmonedhave, tuba monedhash, qese vakum dhe rrotulla të filmit PE. Të gjitha materialet tona të paketimit të parave janë të lartë cilësisht dhe plotësojnë standardet ndërkombëtare.

Vëzhgimi CCTV

Ne kuptojmë rëndësinë e sigurisë në ambientet e biznesit dhe ofrojmë zgjidhje të avancuara për të siguruar mbrojtjen e të dhënave, pronave dhe personelit tuaj. Përmes shërbimit tonë të CCTV-së, ne instalojmë dhe integrojmë sisteme të sofistikuara të kamerave që janë të pajisura me teknologji të fundit. Këto kamere të cilësisë së lartë ofrojnë mbulim të gjerë dhe vëzhgim të detajuar të ambientit tuaj.

Dhoma & Kasaforta

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Doloremque, laudantium? Assumenda modi consequatur perspiciatis eos, rem excepturi.

Sisteme kundër Zjarrit

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Doloremque, laudantium? Assumenda modi consequatur perspiciatis eos, rem excepturi.

Sisteme kundër Vjedhjes

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Doloremque, laudantium? Assumenda modi consequatur perspiciatis eos, rem excepcturi.

Vijueshmëra në Punë

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Doloremque, laudantium? Assumenda modi consequatur perspiciatis eos, rem excepturi.

Sistemi Komunikimit Zetron

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Doloremque, laudantium? Assumenda modi consequatur perspiciatis eos, rem excepturi.

Edukim mbi sistemet e kontrollit dhe menaxhimit te parave te gatshme

Synimi ynë është të ofrojmë ndihmë të vlefshme për individët dhe organizatat në kuptimin dhe zbatimin efektiv të sistemeve të kontrollit dhe menaxhimit të parave të gatshme. Në kuadër të këtij shërbimi, ofrojmë një gamë të gjerë të informacionit, trajnimeve dhe burimeve të cilat do t'ju ndihmojnë të kuptoni thelbin e kontrollit dhe menaxhimit të parave të gatshme, dhe t'iu sjellim praktikat më të mira për t'u zbatuar. Ne punojmë në bashkëpunim me ju, duke ndërthurur teorinë dhe aplikimet praktike, duke ju ofruar njohuri të dobishme që do t'ju ndihmojnë të përmirësoni mënyrën se si kontrolloni dhe menaxhoni paratë tuaja të gatshme.