Vëzhgimi CCTV

Në Treo Electronics, ne ofrojmë zgjidhje të avancuara CCTV për monitorimin dhe sigurinë e ambienteve të ndryshme. Sistemi ynë i vëzhgimit përdor teknologji të fundit për të ofruar imazhe të qarta dhe transmetim të pandërprerë në kohë reale, duke e bërë atë ideal për dyqane, banka, zyra, shkolla, dhe hapësira të tjera publike. Kamerat tona janë të pajisura me karakteristika si analiza e imazhit dhe njohja e fytyrës, të cilat ndihmojnë në parandalimin e vjedhjeve dhe rritjen e sigurisë për personelin dhe vizitorët. Sistemet tona CCTV gjithashtu mund të konfigurohen për akses nga distanca, duke mundësuar monitorimin e vendeve të mbikëqyrura në çdo kohë dhe nga çdo vend, përmes internetit. Me Treo Electronics, ju siguroni një zgjidhje të besueshme dhe efikase për nevojat tuaja të sigurisë.