Paketimi Aksesorëve

Në Treo Electronics, ofrojmë zgjidhje të avancuara për paketimin e parave të gatshme. Gama jonë e produkteve të paketimit përfshin letra për mbështjelljen e monedhave, rrotulla për mbështjelljen e monedhave, mbështjellës të kartëmonedhave, tuba monedhash, qese vakum dhe rrotulla të filmit PE. Të gjitha materialet tona të paketimit të parave janë të lartë cilësisht dhe plotësojnë standardet ndërkombëtare.

Nëse jeni në kërkim të mbrojtjes dhe sigurisë së parave tuaja, ne ofrojmë detektorë të falsifikuarve që bëjnë vërtetimin e kartëmonedhave më të besueshëm. Këto detektorë janë të fuqishëm, të qëndrueshëm dhe të sigurtë për përdorim në pikat e shitjes dhe zyrat e tjera. Gjithashtu, makinat tona për numërimin e monedhave dhe kartëmonedhave ofrojnë shumë mundësi, duke përfshirë sportelet e llogaritjes të fuqishme dhe kontrollin e falsifikuar, për të përmbushur nevojat e trajtimit profesional të parave.

Për ruajtjen dhe transportimin e mallrave të vlefshme, konsumatorët i besojnë zgjidhjeve tona në Treo Electronics. Ne ofrojmë çanta sigurie, çanta të ripërdorshme, vula ngjitëse dhe vula treguese të sigurta për manipulimin për të gjitha llojet e kontejnerëve. Produktet tona mund të personalizohen sipas kërkesave të specifika të klientëve.

 • Zona e Përsosmërisë:
 • Makinë për numërimin dhe zbulimin e kartëmonedhave,
 • Makinë për numërimin dhe zbulimin e monedhave,
 • Detektor i kartëmonedhave,
 • Makinat me rrip,
 • Mbështjellës të kartëmonedhave,
 • Etiketat e çantave,
 • Vulat e sigurisë,
 • Çanta për Transport Parash,
 • Çanta për Transportin e Monedhave,
 • Qese e sigurt,
 • Çanta vakumi, etj.